Yksilösarjan tuomaristo

© Peltosaunio

Eric Huttunen / Stark_will_fix_it_all

Huomenta kaikille, 

Olen Stark_will_fix_it_all , kuumaliimaan näppinsä polttanut 10-vuoden konkari cossaja. Jotkut saattavat tunnistaa minut vuosien takaa Tony Stark cossaajana, toiset SM 2019 kisojen voittajana. 

Cosplayssa intohimoni ovat yksityiskohdat ja armorit. Rakastan isoja projekteja joista näkyy suuri työ ja huolellisuus. Arvostan referenssin seuraamista ja eri materiaalien kanssa toimimista. Pientä perfektionismin hulluutta omaan, joskus liikaa. Tuomaroidessa rakastan kuulla cossaajan päätökset materiaalien kanssa ja tietenkin itse pohdinnan ’miten tätä lähdin rakentamaan’.

Tsemppiä kaikille kisoihin, lavakammo kuuluu asiaan mutta mukavia hetkiä siitäkin syntyy. Olkoon jesari kanssanne.

Seuraa Stark_will_fix_it_allia Instagramissa: @Stark_will_fix_it_all

© AG

Maija

Viidentoista harrastusvuoden aikana cosplay on vienyt minut kisalavoille, tuomarijuryyn ja tapahtumiin sekä Suomessa, että ulkomailla. Vuoden 2017 Eurocosplay Gatheringissa voitin soolosarjan mestaruuden ja 2019 saavutin hopeaa EuroCosplay Championshipseissä. Olen käsityö- ja materiaalinörtti, joka rakastaa myllätä lähdemateriaalia ja tulkita referenssejä pintaa syvemmältä.

Seuraa Maijaa Instagramissa: @maijamjam_

© Michel Takuma

Veera

Heippa! Mun nimi on Veera ja mä olen vuoden 2019..SM-kisojen mestari parisarjassa! Taustalta löytyy yli 10-vuoden kokemus cosplaysta ja olen kisannut myös ulkomailla WCS sekä ECG kisoissa. Mahtavaa päästä tuomaroimaan uusia Suomen mestaruuskisoja ja ihastelemaan pukuloistoa pitkän ajan jälkeen! Tsemppiä kaikille kisaajille~

Seuraa Veeraa Twitterissä: @moemoefever