CMV-kilpailijat

Vuoden Cosplay Music Video -kilpailuun osallistuu yhteensä 5 musiikkivideota.

Little Adventure
Kanji

Hei! Olemme Kanji ja tämä on meidän ensimmäinen yhteinen CMV-projekti. 

Erään yhteensattuman kautta saimme ajatuksen rennosta tunnelmointimusavideosta, jota lähdimme toteuttamaan kokeilumielessä. Matkan varrella video kuitenkin kehittyi tarinalliseksi CMV:ksi. Assarit projektiin löytyivät entisestä näytelmäporukasta.

Haluamme videollamme levittää hyvää mieltä ja viedä katsojat nostalgiselle matkalle Digimonin maailmaan.

Musiikkivideon lähdemateriaali: Digimon Adventure (1999)

Future Nostalgia
Rintamasuunta

Instagram | YouTube

Rintamasuunta on vuonna 2010 perustettu ryhmä, joka tuottaa cosplaymusiikkivideoita ja -esityksiä palavalla intohimolla. Ryhmän tärkeimmiksi arvoiksi ovat nousseet yhteisöllisyys ja hauskanpito – laadukasta työjälkeä unohtamatta. Tiivistä ryhmää yhdistää ennen kaikkea rakkaus tekemiseen sekä cosplayhin, mutta myös loputon määrä energiaa ja halu kokeilla uutta. Rintamasuunta toivoo, että viihdytte teostemme parissa!

Musiikkivideon lähdemateriaali: Hypnosis Microphone

Mochigoma-Hen
Timanttikylä Productions

Instagram | Twitter

Timanttikylä Productions on tuotantoryhmä, joka toteuttaa yhdessä CMV-produktioita. Olemme innokkaita kokeilemaan uutta ja haluamme jatkuvasti kehittyä. Haemme ilmaisussamme monipuolisuutta ja teemme tuotantoihimme myös omaa audiota, toimivia proppeja, animaatiota ja aina jotain kyseiseen lähdemateriaaliin soveltuvaa. Tärkeintä meille on pitää yhdessä hauskaa ja saada aikaan jotain ainutlaatuista.

Musiikkivideon lähdemateriaali: Higurashi no Naku Koro ni

The Mercenary
T&T Productions

YouTube

Olemme tänä vuonna alkunsa saanut pieni kahden hengen tuotantoryhmä, joka lähti toteuttamaan heitä inspiroivasta lähdemateriaalista videoita. 

Haluamme pitää hauskaa ja luoda oman visiomme mukaan tarinoita hahmoista, joita rakastamme.

Toimimme molemmat useissa tehtävissä videon luontiprosessissa, mikä ei ole helppoa, mutta olemme ottaneet haasteen vastaan! Cmv:n tekeminen on onneksi ennestään tuttua puuhaa. Tässä projektissa on apuna myös ystäviä. uwu <3

Musiikkivideon lähdemateriaali: Identity V

Värisuora

Renegades
Värisuora

Instagram

Värisuora on cosplay-harrastajista koostuva tuotantoryhmä, joka on tehnyt cosplay musiikkivideoita vuodesta 2017. Videoiden lähdemateriaaleilla tai genreillä ei ole rajoja: tärkeintä on pitää hauskaa.

Musiikkivideon lähdemateriaali: My Hero Academia