Taidekuja ja myyjät

Taidekuja

Hei sinä taiteilija, käsityöläinen tai muuten vaan näpertäjä!  Tule mukaan tarjoamaan luomuksiasi Cosvisionin taidekujalle, jonne mahtuu niin printtejä, avaimenperiä, pehmoleluja kuin koruja. Pidäthän huolta, että tuotteet ovat omia luomuksiasi ja niissä näkyy sinun oma design ja kädenjälki. Lisätietoa taidekujasta ja ilmoittautumisesta myöhemmin.

Yhteistyökumppaneille / Myyjille

Cosvision on ikärajaton Cosplay tapahtuma, jossa nähdään mm. puheohjelmia, cosplaykisoja sekä työpajoja. Cosplay on maailmanlaajuinen käsityö- ja esiintymisharrastus, jossa pukeudutaan hahmoiksi eri tv-sarjoista, sarjakuvista, elokuvista tai animaatioista. Cosvision on järjestetty 3 kertaa ja vuonna 2022 Malmitalolla järjestettävään Cosvisioniin odotetaan yli 200 kävijää ympäri Suomea.

Meillä on hakusessa yrityskumppaneita, joiden kanssa voimme yhdessä taata kävijöille mahtavan conikokemuksen ja mielenkiintoisia kotiinviemisiä. Tarjoamme erilaisia yhteistyömahdollisuuksia, kuten myyntipaikkoja ja mainostilaa mm. nettisivuillemme ja ohjelmalehteen.

Myyntipaikat

Myyntipaikat ovat tarkoitettu kaupallisille toimijoille, jotka haluavat myydä tuotteita Cosvisiossa. Lisätietoa myyntipaikoista sekä ilmoittautumisesta tulossa myöhemmin.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Tiituun: tiitu@cosvision.fi