Taidekuja ja myyjät

Cosvision x Cosplayn SM -tapahtuman taidekujalta löydät 13 myyjää. Taidekujamme sijaitsee 2. kerroksessa. Myyjämme ja esittelijät löydät Malmitalon aulasta.

Myyjät ja esittelijät

Tabikauppa

Tabikauppa on pieni Japani-kauppa ja tapahtumatila Sirkkalankadulla Turusta ja netissä. Myymme autenttisia vintage-kimonoita, haoreita ja asusteita sekä kirjoja, teetä ja kauniita ja ekologisia käyttöesineitä.

Verkkokauppamme löydät osoitteesta www.tabi.fi

Kuvitellaan Store

Olemme tammikuussa auennut japanilaista muotia myyvä verkkokauppa! Uniikin meistä tekee se, että tuotteemme ovat ns. preloved eli käytettyjä. Valikoimamme on kasvanut ja nykyään meiltä löytyy myös asusteita, joista suurin osa on muilta pienyrittäjiltä ♡

Kurkaathan Instagramimme @kuvitellaanstore ja verkkokauppamme www.kuvitellaanstore.fi

 

Japanin suurlähetystö

Japanin suurlähetystön osastolta löytyy tietoa Japanista, opiskelusta Japanissa ja suurlähetystön kautta haettavista apurahoista ja ohjelmista. Osastolla jaetaan myös värikästä Niponica-lehteä, joka kertoo Japanista eri teemanumeroiden kautta.

Suurlähetystö järjestää myös Malmitalon kirjastossa kahdesti päivän aika tsumamizaiku-käsityöpajan, tervetuloa mukaan askartelemaan!

Suurlähetystön verkkosivut löydät täältä.

Taidekujalaiset

Nefa

Tuotteitteni pääpaino on tarroissa ja akryylicharmeissa, mutta pöydältäni löytyy myös mm. akryylistandeja, käsintehtyjä magneetteja, sekä pinssejä . Aiheet liikkuvat pelien, animen, mangan ja orginaalien tuotosten välillä. Vähän vähemmän tunnetut sarjat ja nostaglia ovat kannatteleva teema. Tervetuloa tutustumaan!

Tutustu Nefan nettisivuihin täällä.

Si3art

Hello! I’m an artist from Estonia and mostly work with watercolors and other traditional mediums. I’ll be offering art prints of these paintings, stickers, washi tape, pin buttons, enamel pins, embroidered patches and also some handmade crafted artdolls will be looking for a new home! You are welcome to check out my art at social media!

Tutustu Si3artin Instagramiin täällä.

Memokuart

Heipä hei! Tuotevalikoimaani kuuluu mm. vinyyli tarroja, tarra-arkkeja, avaimenperiä, pinssejä ja erilaisia käsitöitä omilla kuoseillani. Uutuutena on käsityönä tehdyt omamorit, eli onnenamuletit! Tuotteiden teemat pyörivät vahvasti japanin ympärillä kettumaskeista onnenkissoihin. Löydät pöydältäni myös orginaalin taiteen lisäksi fanarttia mm. okamista ja onmyojista! Pride-teemaisia tuotteita on myös tulossa myyntiin.

Tutustu Memokuartin Instagramiin täällä.
Löydät Memokuartin myös muualta somesta nimimerkillä @memokuart

ZeroKero

Hei!

Piirrän oc hahmojeni lisäksi myös paljon fan arttia monista animeista sekä peleistä ja valikoimastani löytyykin printtien ja tarrojen lisäksi myös pieniä tyynyjä sekä avaimen periä!

Tutustu ZeroKeron Instagramiin täällä.

dplbloom

Hi hello! It’s dpl!

Taiteeni painottuu enimmäkseen fanarttiin useista lähteistä, kuten animet/mangat, pelit ja tottahan toki eräät seitsemän poikaa, BTS!

Jos kiinnostut taiteestani, mutta aiheet eivät ole tutut, otan mielelläni vastaan commissioneita, juuri sinulle!

Tutustu dplboomin Instagramiin täällä.

Geeky Kat

Olemme Geeky Cat – kahden hengen tiimi, joka tekee kawaiitarvikkeita ja -tarroja! Valmistamme hiusdonitseja, noppapusseja ja vaikka mitä muuta söpöllä tai nörttikulttuuriin liittyvällä teemalla! Rakastamme tehdä fanitaidetta lempipeleistämme, mutta meiltä löytyy myös suloisia omia designeja.

We are Geeky Kat – a two person team making kawaii accessories and stickers! We make scrunchies, dice bags, and more – all with cute and geeky themes! We love making fan art of our favourite games, but we also have adorable original art.

Geeky Katin Etsy-kaupan löydät täältä. Heidän Instagramin löydät täältä, ja TikTokin täältä.

Kiserinn

Arkkitehtiopiskelija ja taiteilija. Töiden aihealueina näkyy usein pastellisävyin toteutettuja leivoksia ja eläimiä, ja varsinkin näiden kahden yhdistelmiä. Fanitaiteessa edustavat erityisesti Ghiblin tuotanto, Promare ja studio Triggerin muut produktiot, NGE, ACNH, Genshin Impact sekä Pokemon!

Pöydältä löytyy laaja kattaus erilaisia tuotteita, kuten pehmoleluja ja tyynyjä, kokoelma monenlaisilla eri efekteillä toteutettuja charmeja, puhelinpidikkeitä, avainnauhoja sekä puisia käyttötavaroita aina magneeteista avaimenperiin. Myynnissä on printtien, tarrojen ja washiteippien lisäksi myös monia muita tuotteita.

Huhut myös kertovat, että pöydältä löytyy veloituksetta kokoelma vanhempaa tuotantoa, joten kannattaa tulla rohkeasti vilkaisemaan! 👀

Kiserinnin Linktr.een löydät täältä.

JKmiddlehouse

JKmiddlehouse on taiteilija ja striimaaja Tampereelta. Taiteessa on pastellin sävyjä ja kuvituksia jotka kertovat tarinan. Pöydältä löytää taideprinttejä, postikortteja, avaimenperiä, tarroja sekä omakustanteisia kirjoja.

Printeissä tapaa sekä originaalia taidetta, että fanitaidetta. Paikan päältä voi myös pyytää pieniä tussitöitä.

JKmiddlehousen Instagramin löydät täältä.

Auraboo

Olen sarjakuvapiirtäjä ja kuvittaja Vantaalta, jonka lempivälineet ovat vesivärit ja sivellintussi. Töissäni näkyvät voimakkaat värit, fantasia- ja LGBTQ-aiheet, ja näitä kaikkia löytyy myös kujapöydältäni runsaasti. Myyn pääasiassa omakustannesarjakuviani, joissa teemoina ovat omaelämänkerralliset sarjikset sekä fantasia ja LGBTQ-romanssit.

Valikoimastani löytyy myös erikokoisia printtejä, originaaleja, kaksi taidelehteä sekä postikortteja.

Auraboon Tumblrin löydät täältä.

PoisonPineapple

Heips! Olen itseoppinut taiteilija, sekä koruntekijä jonka laajoihin kiinnostuksiin kuuluu etenkin ällösöpöiset, pastellinkatkuiset glitter asiat sekä hieman creepytkin okkultismijutut…

Tuotteitteni pääpaino on uniikessa, huolella ja rakkaudella valmistetuissa koruissa joita löytyy todella laaja valikoima. Korut ovat pääosin valmistettu polymeerimassa Fimosta, mutta mukaan mahtuu myös paljon hartsisia (sekä akryylisiä) ihanuuksia!

Korujen lisäksi löytyy myös pinssejä, avaimenperiä, tarroja… Valinnan varasta ei varmasti ole puutetta~

Origammaray

Ole oman elämäsi 3D printteri! Leikkaa ja liimaa kasaan paperiset 3D mallit.

Tutustu Origammarayhin Instagramissa täällä.
Ja TikTokissa täällä.
Ja Origammarayn nettisivut löydät täältä.

Saida

Harrastusmielellä piirtelevä opiskelija Turun saaristosta. Pöydältäni löytyy sekalaisesti fanitaidetta ja originaalia tuotosta eri muodoissa, mm. printtejä, tarroja, charmeja ja muuta.

FeelingJellyArts

Sytytkö animen sankaritarinoista? Fanitaidetta kaikista suosikkisarjoistasi, mm. My hero academia, Demon Slayer, Jujutsu Kaisen, Haikyuu ja Kuroko no Basuke.  Pöydältäni löytyvät perinteiset taidekujatuotteet, pinssit ja charmit, mutta myös erikoisempia juttuja, kuten tyynyjä, kasseja ja penaaleita.

Löydät FeelingJellyArtsin Linktr.een löydät täältä.