Yksilökisaajat

Cosplayn SM-kisojen yksilösarjassa kisaa kaikkiaan 10 kilpailijaa.

© Henna

Pinyamiu

Hei,

Olen Pinja, pienyrittäjä joka vapaa-aikana pukeutuu cosplayasuihin! Rakastan tehdä pieniä yksityiskohtia asuihini ja kiinnitän paljon huomiota asun istuvuuteen, sekä siisteyteen myös sisältä päin. Aloitin cosplayn 18-vuotiaana ja se on siitä lähtien ollut suuri osa elämääni.

Olen kisannut parini kanssa useassa kisassa yhdessä ja nyt vihdoinkin uskalsin kokeilla mennä lavalle yksin! HUI!

© Veli-Matti Temno Ylitalo

minnalabanana

Hei! Olen Minna ”minnalabanana” Mäkinen, cossaaja ja conityöläinen jo vuodesta 2006. Nautin cossaamisessa ryhmäcossien teosta ja hahmoilla leikkimisestä, minkä takia kilpailuesitykseni ovat yleensä kepeitä. Olen innokas ja kilpailuhenkinen, minkä takia odotan suurella intohimolla Cosplayn SM-kilpailuja, koska janoan päästä lavalle esiintymään ja viihdyttämään yleisöä. Onnea kaikille kisaan! <3

Seuraa minnalabananaa Instagramissa: minnalabanana

© JKameko

Inka Orakas / Iora

Olen harrastanut cosplayta vuodesta 2005. Harrastuksessa pidän eniten haasteesta toteuttaa hahmo todellisuuteen; hahmolle sopivien materiaalien ja oikean siluetin löytäminen ja toteuttaminen itselle sopivaksi. Pidin jo ennen ”Suurta con-taukoa” pitkän tauon cosplaysta, joten nyt jännityksellä odotan mitä kaikkea nähdään kisapäivänä!

Seuraa Ioraa Instagramissa: iora.cc

© Juuli Mikkola

Valo

Moi! Olen Valo ja olen suurella innolla, sekä jännityksellä osallistumassa Cosplayn SM-kisaan. Cosplay on ollut mun isoin ja rakkain harrastus jo yli kymmenen vuotta ja nyt päätin ottaa rohkean askeleen, josta olen haaveillut erittäin kauan, suuriin kisoihin. Pidän cosplayn lisäksi myös peleistä ja laulamisesta, mitkä otan osaksi jollakin tavalla tuleviin kisoihin. ♡ Nyt vihreät valot päälle ja menoksi! Tästä tulee kivaa!

Seuraa Valoa Instagramissa: diavalotin

© Studio Wolmari

Heli ”Kansuli” Mäensivu

Hei!

Olen Heli ja cosplayta on tullut harrastettua sellaiset 10 vuotta aikalailla. Siinä ohella tuli opiskeltua vaatetusalan ihmeelliset taiat ja nykyään jonkin verran teen vapaa-ajalla myös tilauksesta asuja ja esiintymisasuja.

Olen esimerkiksi tehnyt esiintymisasuja Everfrostille sekä Whisperedille.

Pidän paljon yksityiskohtien tekemisestä ja itseni haastamisesta, sekä uusien asioiden oppimisesta, pyrin myös kierrättämään paljon materiaaleja jos vain suinkin mahdollista.

Halu päästä esiintymään ja kisaamaan nyt korona-aikana on ollut suuri!

Seuraa Heliä Instagramissa: kansuli
… ja Facebookissa: MuotoilijaHelim

© Aleathacos

Mia Lehtonen / MiiCosplay

Hei, olen Mia ja harrastanut cosplayta jo yli kymmenen vuotta. Olen osallistunut viime vuosien aikana useisiin cosplaykisoihin, sillä kisaaminen vei täysin mukanaan, ja viimein uskalsin lähteä SM-kisoihin mukaan! Odotan innolla pääseväni näyttämään paitsi asuani myös esiintymistä ja esitystäni. SM-kisat ovat inspiraation valo korona-ajan keskellä ja odotan lavaa suuresti!

Seuraa Miaa Instagramissa: miisleh

© Tony Suojanen

Karo

Olen 12 vuotta cosplayta harrastanut pelialan opiskelija. Cosplayssa minulle erityisen mieluista on asun varsinainen valmistaminen sekä esiintyminen. Pidän kaikenlaisen uuden kokeilemisesta ja itseni ylittämisestä, ja tämänkertainen asuni on vaatinut minulta kaikin puolin uutta. On ollut todella mukavaa pitkästä aikaa päästä tekemään taas cossia ja toivon että tuotokseni tuottaa iloa muillekin!

 

© Matias Tukiainen

Liisa Luukka / Volpicosplay

Olen Liisa Luukka, tunnetaan myös Volpicosplay-nimimerkillä. Cosplayn harrastamisen olen aloittanut 2010, joten tässä onkin jo vuosikymmen vierähtänyt harrastuksen äärellä. Tämä onkin nyt toinen kertani SM-kilpailuissa, jännittävää päästä taas takaisin kisaamaan. Kilpailuihin tuon ehdottomasti cooleimman pahiksen. Ainakin omasta mielestäni.

Seuraa Liisaa Instagramissa: Volpicosplay

© Carrox

Saaraz

Hei! Olen Saaraz ja olen harrastanut cosplayta vuodesta 2007. Itse pukuja tehdessä rakastan yksityiskohtien rakentamista ja esityksissä hahmojen esittelyä ja maailmaa sen pienen hetken.

Odotan innolla kisaa päästäkseni lavalle ja nähdäkseni kaikkien muiden kisaajien mahtavat esitykset ja puvut.

Seuraa Saarazia Instagramissa: Saaraz_cosplay

© mialiinacosphoto

AtricolorKei

Olen aloittanut cosplayharrastuksen varsinaisesti vuonna 2014 ja ennen pandemian alkua on tullut osallistuttua useampiin kisoihin. Erityisesti olen hurahtanut fantasiapelien, elokuvien ja -sarjojen hahmodesigneihin. Kaikenlainen pieni näpertäminen cossien yksityiskohtien parissa on yleensä cossien tekemisen paras osuus.

Seuraa AtricolorKeita Instagramissa: atricolor_kei

© Mikko Karsisto

Tomi ”Lord Madhouse” Tauriainen

Nimeni on Tomi Tauriainen, mutta jotkut voivat tuntea minut paremmin nimellä Lord Madhouse. Kokeilin cosplayta ensimmäisen kerran vuonna 2013, mutta aktiivisesti olen harrastanut vuodesta 2015. Pukuja tehdessä pidän erityisesti maskeerauksesta, propeista, patinoinnista sekä kokeellisista ja luovista ratkaisuista. Olen myös hyvin tykästynyt lavalla esiintymiseen, enkä malta odottaa että pääsen näyttämään mitä olen suunnitellut SM-kilpailuja varten.

Seuraa Tomia Instagramissa: lord.madhouse