Ohjelma

Ohjelmahaku on avattu!

Kiinnostaisiko cosplay-aiheisen ohjelman pitäminen? Onko mielessä loistava idea puheohjelmaa varten? Vai ohjaisitko mieluummin työpajan? Hae mukaan ohjelmanpitäjäksi kun Cosvision x Cosplayn SM 2021 saapuu Malmitaloon 27.11.2021!

Ohjelmahaku on auki niin kauan kuin tilaa riittää. Lisätietoja ja vastauksia kysymyksiin saat laittamalla sähköpostia osoitteeseen info@cosvision.fi

Hakulomake: https://forms.gle/CowSL4sKVDmRttQk8

Ohjelmanjärjestäjä saa kiitokseksi tapahtumapäivänä lounaan, paikan työntekijöille tarkoitetusta Cosplayn SM-striimikatsomosta sekä kangaskassin.

Luennot
Luento on kokonaisuus, jossa esittelet cosplayhin liittyvää ilmiötä tai esimerkiksi käsityötekniikkaa. Puheohjelman pituus on joko 45 tai 75 minuuttia.

Keskusteluryhmät
Haluatko ohjata keskustelua suosikkiaiheestasi pienelle porukalle? Valitse cosplayhin liittyvä teema ja valmistele siihen liittyvä lyhyt alustus, jonka pohjalta pääsette jakamaan ajatuksia. Yhdelle keskustelulle on aikaa 45 minuuttia.

Työpajat
Työpajassa pääset käytännön tasolla ohjaamaan valitsemaasi tekemistä. Oletko esitysmestari, peruukkivelho tai fimotaituri? Jaa osaamistasi pienelle porukalle valitsemasi mittaisessa työpajassa! Cosvision ry kattaa kohtuulliset materiaalikustannukset.

Muuta?
Haluaisitko järjestää muunlaista ohjelmaa? Kerro meille siitä! Lähetä ideasi ohjelmanhakulomakkeen kautta, niin olemme yhteydessä!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *