Etusivu

Cosvision x Cosplayn SM 2022 palaa Malmitalolle 19.11.2022! Tänäkin vuonna Cosplayn SM-kilpailut yhdistyvät yksipäiväiseen, cosplayteemaiseen tapahtumaan.

Perinteisten SM-kilpailujen lisäksi tapahtumassa nähdään myös puheohjelmia, työpajoja, taidekuja, sekä myyntipöytiä. Tapahtuma on ikärajaton ja päihteetön. Tapahtuman muu ohjelma on maksutonta, vain Cosplayn SM-kisoihin tarvitaan pääsylippu. Lisätietoa lipunmyynnistä julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Cosplayn SM-kilpailussa kilpailijat kilpailevat itsevalmistamissaan asuissa lisenssoiduista lähteistä. Kilpailijat suunnittelevat ja toteuttavat esityksen, jossa voi hyödyntää lavasteita, musiikkia, ääniraitoja sekä videotaustaa. Kilpailua arvioi arvovaltainen tuomaristo, joka koostuu ansioituneista cosplay-harrastajista sekä Cosplayn SM-alumneista. Tuomaristo arvioi kilpailijoiden asut sekä esityksen.

Vuoden Cosplay-kuva on valokuvakilpailu, joka on tarkoitettu cosplay-kuvaajille ja -malleille. Kilpailun voittajat valitsee tuomaristo, joka koostuu kokeneista cosplay-kuvaajista.

Vuoden CMV:n eli Vuoden Cosplay Music Video on lyhenne sanoista Cosplay Music Video, joka on teos jossa yhdistyvät musiikki ja cosplay. Videolla ei ole lähdemaarajoituksia, eli videon voi luoda mistä tahansa lisenssoidusta lähteestä.