Etusivu

Cosvision x Cosplayn SM 2021 yhdistää Cosplayn SM-kilpailut yksipäiväiseen, cosplayteemaiseen tapahtumaan Helsingin Malmitalolla 27.11.2021 klo 10-19.

Perinteisten SM-kilpailujen lisäksi tapahtumassa nähdään myös puheohjelmia, työpajoja, taidekuja, sekä myyntipöytiä. Tapahtuma on ikärajaton ja päihteetön. Tapahtuman muu ohjelma on maksutonta, vain Cosplayn SM-kisoihin tarvitaan pääsylippu.

Cosplayn SM-kilpailussa kilpailijat kilpailevat itsevalmistamissaan asuissa lisenssoiduista lähteistä. Kilpailijat suunnittelevat ja toteuttavat esityksen, jossa voi hyödyntää lavasteita, musiikkia, ääniraitoja sekä videotaustaa. Kilpailua arvioi arvovaltainen tuomaristo, joka koostuu ansioituneista cosplay-harrastajista sekä Cosplayn SM-alumneista. Tuomaristo arvioi kilpailijoiden asut sekä esityksen.

Vuoden Cosplay-kuva on valokuvakilpailu, joka on tarkoitettu cosplay-kuvaajille ja -malleille. Kilpailun voittajat valitsee tuomaristo, joka koostuu kokeneista cosplay-kuvaajista.

Vuoden CMV:n eli Vuoden Cosplay Music Video on lyhenne sanoista Cosplay Music Video, joka on teos jossa yhdistyvät musiikki ja cosplay. Videolla ei ole lähdemaarajoituksia, eli videon voi luoda mistä tahansa lisenssoidusta lähteestä. 

Seuraamme jatkuvasti koronavirusepidemiaan liittyvää viranomaistiedotusta ja informoimme mahdollisista korona-ohjeistuksiin tulleista muutoksista mahdollisimman pian. Tapahtumassa noudatamme Malmitalon koronaohjeistusta.