Kilpailijat

Ensimmäiseen Vuoden Cosplay Music Video -kilpailuun osallistuu yhteensä 6 musiikkivideota.

Their Story
HVC

Moikka! Olemme HVC, vuonna 2011 aloitettu kolmen hengen ryhmä, joka on vuosien aikana tehnyt enemmän ja vähemmän aktiivisesti videoita. Pyrimme jatkuvasti kehittymään ja tekemään parhaamme jokaisen videon eteen.

Nyt päätimme jälleen yhdistää voimamme luodaksemme vihdoin videon, jonka tekoa olemme suunnitelleet jo muutaman vuoden. Odotamme kovasti näkevämme muiden ryhmien videot ja toivomme katsojien nauttivan kisasta!

Musiikkivideon lähdemateriaali: Tamen De Gushi

Seuraa HVC:tä YouTubessa: HetaloidCosplay

Inner Self
LemonFinch & WhiteDex

Moi, olemme LemonFinch ja WhiteDex!

Yhteistyömme alkoi vuonna 2016 CMV:n merkeissä, jonka jälkeen toista CMV:tä on seurannut kasa yhdessä toteutettuja AMV:itä. Nyt olemme palanneet jälleen kuvaamisen ja cosplayn pariin, monia ideoita kun on tässä vuosien varrella päässä pyörinyt.

Parasta projekteissa on yhdessä tekeminen ja hetket, jolloin huomaamme, että molemmilla on tietystä asiasta samanlainen näkemys. Myös se, että ihmiset nauttivat lopputuloksesta kruunaa koko homman.

Musiikkivideon lähdemateriaali: Monogatari series

Seuraa Lemon Finchia ja WhiteDexia YouTubessa

Keskipiste
Royal Red Club

RRC on tuore tuotantoryhmä, jonka toiminnan pohjana ovat huumori ja yhdessä tekeminen.

Musiikkivideon lähdemateriaali: Arcana

Seuraa Royal Red Clubia Instagramissa: @royalredclub

Better
Värisuora

Värisuora on neljän hengen tuotantoryhmä, joka aloitti cosplay musiikkivideoiden tekemisen kaksi vuotta sitten. Ryhmän tavoitteena on luoda viihdyttäviä videokokonaisuuksia, ja oppia jatkuvasti uutta. Tämän vuoksi jokainen projekti on erilainen ja täynnä uusia haasteita.

Musiikkivideon lähdemateriaali: Aggretsuko

Seuraa Värisuoraa Instagramissa: @varisuora_

Gotta Be A Reason
Lume Cosplay

Moikka! Olemme vuonna 2014 toimintamme aloittanut CMV-ryhmä Lume Cosplay, jossa toimii tällä hetkellä seitsemän aktiivista jäsentä. SM-videon lisäksi olemme tehtailleet kuusi CMV:tä ja ehtineet osallistua kolmeen kisaan, joista kahdessa olemme sijoittuneet.

On ollut todella kiva nähdä, miten aloitusaikoihimme verrattuna CMV-skene on Suomessa kasvanut ja odotammekin innolla, millaisia muita videoita kisaan on tulossa!

Musiikkivideon lähdemateriaali: Hunter X Hunter

Seuraa Lume Cosplayta Instagramissa: @lumecosplay

Scott Pilgrim Press Start!
Timanttikylä Productions

Timanttikylä Productions on työryhmä, jonka keskeisimpiä tavotteita on luoda innovatiivisia ja visuaalisesti antoisia cosplay musiikkivideoita ja pitää hauskaa yhdessä. Tämä kylä on täynnä kavereita, jotka tuovat taitonsa ja osaamisensa yhteen tehdäkseen visioista totta!

Musiikkivideon lähdemateriaali: Scott Pilgrim (sarjakuva, peli & elokuva)

Seuraa Timanttikylä Productionsia Instagramissa: @timanttikyla
… ja Twitterissä: @timanttikyla