Parikisaajat

Tämän vuoden Cosplayn SM-kisojen parisarjan suomenmestaruudesta on kisaamassa 5 paria eri puolilta Suomea.

© Tanja Hallikas | © Nti Nina

Luka ”Dynamo” Kesto ja Tanja ”Pahisman” Hallikas

Cosplay-harrastuksen aloitimme samoihin aikoihin vuonna 2005, ja siitä lähtien olemme tehneet sitä tiiviisti yhdessä!

Nautimme cosplayssa sekä itse tekoprosessista monine eri tekniikoineen, että asujen photoshoottauksesta!

Pahisman tykkää cossata sekä seksikkäitä naisia että tylyjä mutta söpöjä poikia, ja Dynamon suosikkeja ovat kierot, kauniit miehet ja pahat sedät.

Odotamme innolla pääsyä SM-lavalle, ja myös muiden kisaajien upeiden pukujen ja esitysten näkemistä!

Seuraa Lukaa Instagramissa: @Dynakata
Seuraa Tanjaa Instagramissa: @Pahisman

© Anne Repo | © Emilia Lahtinen

Laa Laa ja Denray

Hello everyone, are you excited for the Finnish Cosplay Championship? We sure are!

We are Laa Laa and Denray, you can find us as Laa Laa/Silentcosplay and Denray/@_Denray_ on several social media platforms.

We are two cosplayers who have been seen on stage pretty frequently, and we like to plan different kind of skits and make everything from props to dresses! We also enjoy Japanese pop-culture such as anime and games, and like especially action and comedy genres! In our performances we try to make new and exciting things, and hope to make the most for our audience.

Laa Laa has a great variety of very different types of costumes, but likes especially to tinker with different foam sheets and Worbla-materials. She also finds herself bubbling with ideas for performances, and has held some panels on audio mixing for skits.

Denray likes to make props, especially weapons, and anything that has to do with painting or dying fabric. They also have background in other performing arts, such as dancing, and wishes to utilize these skills more so in the future.

We hope for everyone to have fun at the con and want to wish good luck to all the other contestants!

Seuraa Laa Laata Facebookissa: Silent Cosplay
Seuraa Denrayta Instagramissa: @denray.acc

© Cecilia Arontaus | © AG cosplay & photography

Peanutsuga ja Kaipacosplay

Heipähei! Kaipa ja Peanutsuga esittäytyy.

Tutustuimme pari vuotta sitten cosplayn ja yhteisten ystävien kautta. Olemme kisaamassa ensikertaa parina, mutta siltä ei tunnu, sillä olemme ajatelleet yhdessä kisaamista valehtelematta ensimmäisestä tapaamisestamme lähtien. Juuri SM-kisoihin päädyimme hakemaan innosta yhdistää cosplay esiintymiseen, josta meillä molemmilla on tausta sekä tanssin, että teatterin puolesta.

Cossaajina kiinnitämme huomiota erilaisiin asioihin. Peanutsugalla on ensimmäisenä mielessä usein materiaalivalinnat, Kaipa puolestaan aloittaa pukujen suunnittelemisen niiden rakenteesta. Kaikkein mieluisinta cosplayssa Peanutsugalle on aseproppien tekeminen ja Kaipalle peruukkejen stailaus. Meitä kuitenkin yhdistää rakkaus lähdeuskollisuuteen ja oikeaan yleistunnelmaan.

Toivottavasti tapaamme marraskuussa!

Seuraa Peanutsugaa Instagramissa: @peanutsuga
Seuraa Kaipacosplayta Instagramissa: @kaipacosplay

© Lunalle Cosplay & Photograhy

Anna ”Anzqq” Hyvärinen ja Elisabeth ”Elqq” Rowland / Wihelmi Cosplay

Me ollaan Anna ja Elli, kaverukset pääkaupunkiseudulta. Cossaamme pääasiallisesti kahdestaan noin vuodesta 2013 lähtien ja meidät tunnistaa myös yhteisnimellä Wihelmi Cosplay.

Kuuden vuoden aikana on tullut monta pukua tehtyä laidasta laitaan, mutta aina tuntuu löytyvän uutta kokeiltavaa. Kisaamisen vesille lähdimme suhteellisen hiljattain. On pakko myöntää, että se teki meihin vaikutuksen ja haluamme taas haastaa itsemme, etenkin kun ideoita riittää ja into löytyy!

Kisa tulee olemaan paras motivaattori panostamaan asuihimme vielä suuremmalla tarkkuudella ja taklaamaan uusia haasteista. Myös esityksemme idea iski meihin pahasti niin lähdemme työstämään tätä unohtamatta repiä kaiken ilon siitä irti.

Kaikille tsemppiä kisavalmisteluissa ja nähkäämme GameXpossa!

Seuraa Annaa Instagramissa: @wanzqq
Seuraa Elisabethia Instagramissa: @welqq

 

| © Henna Jylhä

Pinyamiu ja Veeraton

Heippa!

Me olemme Pinyamiu ja Veeraton! Olemme molemmat vaatetusalan ammattilaisia ja meillä on kokemusta erilaisten projektien tekemisestä yhessä ja erikseen. Veeraton on esiintynyt usealla kisalavalla ja omaa paljon kokemusta sekä pukujen tekemisestä kuin esiintymisestä. Pinja on kisalaivoilla vielä untuvikko, mutta omaa periksiantamattoman asenteen puvuissa tarkkaan valmistukseen sekä haluaa lisäkokemusta esiintymiseen.

Tuomme lavalle jännitystä ja eläytymistä joka nostattaa takarivissäkin niskakarvat pystyyn!

Nähdään GameXpossa!

Seuraa Pinyamiuta Instagramissa: @pinyamiu
Seuraa Veeratonta Instagramissa: @moemoefever