Kisaajahaku

Kisaajavalinnat on tehty ja parisarja saa jatkohaun

Cosplayn SM-kisojen yksilö- ja parisarjan kisaajahaku päättyi lauantaina 14.7. klo 20.00. Kiitämme kaikkia hakijoita! Kisaajavalinnat on tehty lähetettyjen hakemusten perusteella ja kisaajille on lähetetty tieto valinnoista sähköpostitse. Muistakaa tarkastaa myös roskapostikansionne.

Parisarjaan avaamme vielä jatkohaun keskiviikkona 18.7. klo 20.00. Linkin hakulomakkeelle julkaisemme täällä ja sosiaalisen median kanavissamme. Haku päättyy 22.7. klo 20.00. Valituille kisaajille ilmoitetaan pikinmiten haun päätyttyä.

SM-kisojen säännöt ja lisätietoja pääpalkinnoista löydät täältä.

 

Vuoden Cosplay-kuvan kisaajahaku alkaa elokuussa

Elokuu lähestyy ja näin myös Vuoden Cosplay-kuvan kisaajahaku. Haku alkaa 1.8. klo 20.00 ja päättyy 31.8. klo 20.00. Tuttuun tapaan julkaisemme linkin hakulomakkeelle täällä ja sosiaalisen median kanavissamme. Haun avautumisen yhteydessä julkistamme pääpalkinnon haun avautumisen yhteydessä.

Vuoden Cosplaykuva on valokuvakilpailu, joka on tarkoitettu cosplay-kuvaajille ja -malleille. Kilpailun voittajat valitsee tuomaristo, joka koostuu kokeneista cosplay-kuvaajista. Voit tutustua kilpailun sääntöihin täällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *