Kisaajahaku

Cosplayn SM-kisaajahaku on avattu!

Cosplayn SM-kisojen kisaajahaku on avattu! Haku päättyy 14.7. klo 20.00 ja kisaan haetaan ilmoitautumislomakkeen kautta. Löydät yksilösarjan ilmoittautumislomakkeen täältä ja parisarjan lomakkeen täältä. Haluamme muistuttaa hakijoita, että kyseessä ei ole nopeuskilpailu, vaan kisaajat valitaan hakemuksen perusteella.

Lupasimme julkaista haun avautumisen yhteydessä myös Cosplayn SM-kisojen pääpalkinnot! Yksilösarjan voittaja lähtee edustamaan Suomea tuttuun tapaan Pohjoismaiden mestaruuskilpailuun eli Nordic Cosplay Championshipiin NärConiin Ruotsiin kesällä 2019 yhdessä Suomen muiden edustajien kanssa ja kansainväliseen cosplay-kilpailuun Cosplay World Masterssiin, joka järjestetään IberAnimessa Portugalissa keväällä 2019.

Nordic Cosplay Championshipin pääpalkintona mestaruustittelin lisäksi on palkintomatka Japaniin ja Cosplay World Masterssin pääpalkintona riihikuivaa rahaa 750 €.

Parisarjan voittajat lähtevät palkintomatkalle Tanskaan J-Popconiin. Kustannamme voittajien lennot, hotellimajoituksen ja pääsyliput tapahtumaan. Viime vuoden ryhmäsarjan voittajat Lunatar Cosplay ja Jatek Cosplay antoivat runsain mitoin lämmintä palautetta palkintomatkastaan.

Tanska oli hieno kohdemaa, sillä siellä oli paljon näkemistä sekä conissa että conin ulkopuolella. J-Popconissa oli lämminhenkinen ilmapiiri ja varsinkin cosplay-kisat tekivät vaikutuksen! Kunniavieraiden ohjelmat olivat hyödyllisiä ja mielenkiintoisia, joten niistä sai paljon vinkkejä myös omaan puvuntekoon.” kommentoi Jatek Cosplay kokemustaan J-Popconista.

Lunatar Cosplay jatkoi samoilla linjoilla: ”J-Popconissa kaikki oli todella ystävällisiä ja auttavaisia! Kunniavieraat oli tosi kiinnostavia mikä oli itselle iso plussa. Oli myös kiinnostavaa päästä näkemään miltä Tanskan cosplaykilpailut näyttävät. Koko matkan kruunasi matkaseura; on mahtavaa päästä rentoutumaan ja pitämään hauskaa yhdessä kisaparin kanssa hyvin tsempatun kisan jälkeen!”

Onnea hakuun!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *